reklama 11B

Vrchol zduchovického Channel Staru pro Staňka

Druhé kolo seriálu Channel Staru v areálu ve Zduchovicích bylo v neděli 7. května zakončeno sedmi soutěžemi pro poníky a velké koně. Závěrem těchto závodů byla soutěž S* s výškou překážek 125 cm. V ní se nejvíce dařilo Václavovi Staňkovi…
07.05.2017 20:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V nejvyšší soutěži tohoto mítinku startovalo více jak třicet koní. O silném startovním poli vypovídal fakt, že šestnáct dvojic dokončilo základní kolo bez zatížení jediného trestného bodu, čímž se probojovaly do rozeskakování. Tam byl jednoznačně nejrychlejší Václav Staněk. Spolu s Quatemal  absolvoval nástrahy parkuru s nulou a v čase 31,05 sekund. Jako druhý skončili Karel Polák a Ezinca 1. Na bronzovou příčku stačil výsledek Jaroslava Jindry. Ten zde sedlal Narcose 1.

Poníci v neděli soutěžili až do stupně SP. V tomto parkuru se trojice na stupních vítězů schodovala s nejvyšší pony soutěží sobotního dne LP. I zde totiž zvítězila Karolína Prušáková spolu s Fíkem 2. Druhá příčka patřila Janě Táboříkové a Kaře 261. Na třetí příčku se opět postavil Viktor Skutecký a Don Piro.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz. odkaz níže…




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE