reklama 11A

Jaroslav Jindra vítězem zduchovické stodvacítky

Druhé kolo seriálu Channel Star v jezdeckém areálu ve Zduchovicích pokračovalo v sobotu 6. května sedmi soutěžemi pro poníky a velké koně. V nejvyšší pony soutěži LP zvítězila Karolína Prušáková. Dvouhvězdové L ovládl Jaroslav Jindra…
06.05.2017 21:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

ilustrační foto: Lukáš Klingora

Celkem sedm soutěží čítal sobotní program zduchovického Channel Staru. Poníci soutěžili v soutěžích ZP, ZLP a LP. Velcí koně se představili v ZM, Z, ZL a L**.

V nejvyšší pony soutěži LP soutěžilo dvaatřicet dvojic. Nejlepšího výsledku dosáhla Karolína Prušáková spolu s Fíkem 2. Za ní se na druhou příčku postavila Jana Táboříková, která soutěžila s Karou 261. Na třetí místo stačil výsledek Viktora Skuteckého v sedle Don Piro.

Pro velké koně byla připravena čtveřice soutěží. Necelých čtyřicet koní startovalo v nejvyšší soutěži dne, kterou bylo dvouhvězdové L. Parkur s výškou překážek stodvacet centimetrů překonal v nejlepším čase a bez zatížení trestných bodů Jaroslav Jindra. Ten zde sedlal Kigali. Stříbrná příčka patřila Josefu Lánskému a Labelle. Trojlístek na stupních vítězů uzavírala Kateřina Bardonová v sedle Baloudai.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů viz. odkaz níže…




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE