reklama 11B

Voltižní závody v Orionu ovládli jezdci Albertovce

Ve dnech 7. – 8. května se v pražské tělovýchovné jednotě Orion v Braníku konaly tradiční voltižní závody. Celkem sedm kategorií se vystřídalo na voltižním kruhu a ve většině soutěží se nejlépe dařilo zástupcům JK Voltiž Albertovec…
08.05.2016 19:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: Jana Raidová

Voltižéři z Albertovce dokázali při dvoudenních závodech od 7. do 8 května vyhrát v pražském Orionu celkem pět e sedmi kategorií. 
 
Mezi ženami v juniorské kategorii A zvítězila Kateřina Kocurová (JK Voltiž Albertovec), která cvičila na Rubikonovi pod vedením Andrey Videnkové. Druhé skončila Lucie Hablovičová s Condorem v barvách TJ Voltiž Tlumačov a třetí místo putuje do PZOO Chomutov zásluhou Lenky Novákové a Grand Arota.
 
Juniorky kategorie B porazila albertovská Vanesa Krištofová s Rubikonem, na stejném koni a za stejný klub startovala druhá Nela Stříbná a třetí Lucie Kubíková jezdí také za JK Voltiž Albertovec, ale cvičila na Patriotovi.
 
Ženskou seniorskou soutěž vyhrála Nikol Mikysková s Patriotem opět v barvách JK Voltiž Albertovec, druhý byla Kateřina Dušková (PZOO Chomutov) na Grand Arotovi a třetí příčku získala Tereza Kořízková také z PZOO.
 
Jediný muž byl na startu své soutěže, byl jím Jakub Konečný z Albertovce, který cvičil s Aquarisem. Soutěž juniorských skupin ovládla skupina 1 z Albertovce s Patriotem, druhé místo zůstalo doma v Orionu a třetí byli opět jezdci z Albertovce na Aquarisovi.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE