reklama 11D

Voltižní světový pohár zakončí finále v Dortmundu

ikonka

V termínu 22. – 25. března se v německém Dortmundu rozhodne o letošních šampionech při finále Světového poháru. Na startu nebudou chybět doposud vedoucí švýcarští jezdci Nadja Bütikker a Lukas Heppler…
20.03.2018 20:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Voltižní elita poměří naposledy v rámci sezony 2017/2018 své síly v rámci finále Světového poháru, které bude hostit německý Dortmund.

Na startu kategorie žen nebude chybět vedoucí švýcarka Nadja Bütikker. Spolu s ní se představí i domácí jezdkyně Kristina Boe a Corinna Knauf, Manon Noel (FRA), Carola Sneekes (NED) a Ilona Hannich (SUI).

Do soutěží v rámci finále Světového poháru mužů nastoupí první jezdec žebříčku Lukas Heppler (SUI). Trojice jezdců bude reprezentovat domácí německé barvy, a to Jannis Drewell, Jannik Heiland a Viktor Brüsewitz. Dále zde uvidíme výkony Clementa Tailleze (FRA) i Balazse Bence (HUN).

O nejvyšší příčky v kategorii dvojic se utkají Theresa-Sophie Bresch a Torben Jacobs (GER), Zoe Maruccio a Syra Schmid (SUI), Jolina Ossenberg-Engels a Timo Gerdes (GER) a Marina Mohar spolu s Céline Hofstetter (SUI).




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE