reklama 11A

Voltižní juniorské ME s českými želízky v ohni

ikonka

Ve dnech 2. – 5. srpna se v maďarském Kaposvaru odehraje mistrovství Evropy juniorů ve voltiži. O medaile budou bojovat jezdci ze čtrnácti zemí. Česká republika má svá želízka v ohni v kategorii juniorek a skupin.
31.07.2018 10:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Do Kaposvaru vyráží ekipa českých voltižérů, kteří se tam budou během prvního srpnového víkendu účastnit evropského šampionátu juniorů.
 
Velké naděje budou jistě vkládány do Terezy Czyžové, jež je v posledních dvou sezonách českou juniorskou jedničkou. Cvičit bude s Aladinem pod vedením Ondřeje Svobody. Chybět nebude Lucie Kubíková, která předvede své výkony na Patriotovi s lonžérkou Andreo Videnkovou a do třetice se představí Kateřina Reslerová s Landarem. Toho bude lonžovat Petra Cinerová.
 
Česká republika má zastoupení rovněž v kategorii skupin, do níž s Aladinem nastoupí Babora Kyselá, Kristýna Kyselá, Michaela Milatová, Veronika Cábová, Adéla Kotolová a Klára Kyselá.
 
V rámcových soutěžích CVI3* bude závodit Jan Hablovič s Kuzmou, jehož povede Libuše Hablovičová a v CVIch bude se stejným koněm cvičit Nicol Postlerová. Závodit se začíná ve čtvrtek 2. srpna, o držitelích medailí bude jasno v neděli.
 

Web šampionátu můžete navštívit tady 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE