reklama 11C

Velká cena v Olomouci kvalifikací na WEG 2014

Kurz Velké ceny mezinárodních závodů v parkurovém skákání „J&T Banka CSI3*-W Olomouc“, byl oficiálně schválený FEI jako kvalifikační soutěž pro účast na Světových jezdeckých hrách WEG 2014, pořádaných v Normandii. Přinášíme podrobnosti...
13.05.2014 07:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Přidělením kvalifikace se tak podařilo výrazně zvýšit význam těchto skokových závodů pro zahraniční jezdce. V této chvíli již organizační výbor eviduje přihlášky jezdců z celkem 10 zemí a o pozvání požádala i jezdecká federace Chile.
 
„K dnešnímu dni již evidujeme přihlášky z následujících zemí: Švýcarsko, Slovensko, Polsko, Německo, Norsko, Rakousko, Itálie, Estonsko, Slovinsko a samozřejmě i Česká republika ”, uvedla Klára Damborská, ředitelka závodů. „V okamžiku, kdy byly závody zařazeny do kvalifikací na Světové jezdecké hry, ozvala se také federace Chile s žádostí o pozvání na naše závody. Uzávěrka definitivních přihlášek je 28. května, ” dodala Damborská.
 
Organizační tým mezinárodních skokových závodů pracuje nepřetržitě na dalších úpravách a vylepšeních v olomouckém jezdeckém centru. „ První víkend v květnu jsme v našem areálu pořádali jedno z kvalifikačních kol Českého skokového poháru 2014, což pro nás zároveň byla generální zkouška před mezinárodními závody. V nejbližších dnech budeme mimo jiné rozšiřovat a zpevňovat plochy určené pro parkování aut a kamionů, plánujeme výstavbu dalších pevných boxů pro koně a instalujeme nové tribuny pro diváky. Ve spolupráci s renomovanou německou firmou LGS Reitplatzbau GmbH budeme ještě upravovat i povrch jezdeckých ploch, které prošly v průběhu poháru díky nepříznivému počasí důkladnou zatěžkávací zkouškou”, uvedl Roman Navrátil, prezident závodů.
 
Moderní jezdecké centrum Equine Sport Centre Olomouc, nováček mezi českými kolbišti může svým vybavením směle konkurovat nejprestižnějším evropským jezdeckým areálům. Na výstavbě venkovních i vnitřních jezdeckých ploch se podílela významná německá firma LGS Reitplatzbau GmbH, specializující se na budování profesionálních jezdeckých povrchů. Equine Sport Center Olomouc je místem s příjemným prostředím nejen pro jezdce a koně, ale taktéž i pro návštěvníky z řad široké veřejnosti. V areálu mohou návštěvníci navštívit i stylovou restaurací s vyhlášenou kuchyní, k dispozici je ubytování v penzionu Jízdárna a možnost nákupu jezdeckých potřeb
 
Více informací naleznete na www.csi-olomouc.cz.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE