reklama 11A

Velká cena Opavy 2015 na novém povrchu

Seriál po letošních pořadatelských areálech Českého skokového poháru pokračuje dál. Z Frenštátu je kousek do Opavy, kde zakotví parkurová extraliga ve druhé polovině července. Na otázky ve spěchu a s lopatou v ruce odpovídal Vladimír Hruška...
15.03.2015 08:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Přípravy na Velkou cenu Opavy. Foto archiv pořadatele

Když Vám uších zazní slovní spojení opavská Velká cena je dalším dílem Českého skokového poháru. Co Vás napadne jako první a jaký pocit u toho převládá?

Už se těšíme a doufáme, že to  letos  bude stát za to...

Kde jindepřípadě Opavy začít než u kolbiště, jaký je aktuální stav? Bude opavská Velká cena již na písku?

V současné době máme provedenou skrývku ornice, takže na trávě už VC určitě nebude:-) Počasí nám přeje, takže neleníme a všichni na tom pracujeme. Zatím jde vše podle plánu.

Samozřejmě nejen o kolbišti jsou mítinky Českého skokového poháru. Váš areál projde asi zásadnějšími změnami. Pojďme si je přiblížit.

Plánujeme příjezdové cesty, rekonstrukci soc.zařízení , přestěhování tribuny a prodejní stánek pro občerstvení. To chceme realizovat v budoucnu - teď je prvořadé kolbiště.

Jak složité je vlastně v dnešní době v rámci sdružení jako je JK prosazovat takto zásadní změny a velké investiční akce?

Když je dobrý kolektiv, který chápe, co je třeba udělat, tak prosazování investic není problém. Problémem je zajištění financí, ale i to snad nějak zvládneme.

Bez partnerů a sponzorů to v dnešním sportovním světě nejde. Jak velký tlak je ze strany sponzorů na realizaci Velké ceny domaOpavě? Byl loňský přesun mítinku do Olomouce pro Vástéto oblasti problematický?

Sponzoři situaci pochopili, ale opavští diváci byli velmi zklamáni. I Magistrátu jsme museli vysvětlovat důvody přesunu. Ale nakonec vše dobře dopadlo.

Pokud se vše podaří a letošní Velká cena bude v novém kabátě, je to jistě důvod k inovacím ve všech směrech. Budou nějaké?

Plány máme, ale jelikož vše řešíme svépomoci, musíme postupovat v našich reálných možnostech.

Doprovodné programy jsou vždy velkým tématem. Co chystáte v tomto směru Vy?

Věřím, že se nám podaří pobavit diváky i jezdce, ale podrobnosti ještě vyzrazovat nebudeme.

Sportovní stránka opavského kola zůstane v osvědčených kolejích nebo i v této oblasti přijdou změny?

Nad rozpisem jsme ještě nepřemýšleli, takže zatím nevíme.

Projeví se nějak v Opavě zásah nových médií, technologií, sociálních sítí do průběhu Velké ceny?

Žádné novinky v tomto směru zatím neplánujeme.

Máte představu o tom, co hledá opavský divák a jak mu to nabídnout v rámci Českého skokového poháru?

Opavský divák sledoval po léta na našem kolbišti jezdecký sport na vysoké úrovni, dobrou zábavu, skvělé občerstvení a příjemnou atmosféru, tak věřím, že to bude i letos.

Kdybyste měl mít a vyslovit to nejtajnější přání ohledně opavské Velké ceny ČSP 2015, jaké by bylo?

Dobrý povrch, přízeň počasí a spokojenost účastníků.

Poslední otázka je pro všechny pořadatele stejná. Proč by diváci měli přijít a jezdci přijet právě na opavské dějství ČSP?

A kdy jindy když ne letos! Srdečně všechny zveme do Opavy! Vaše spokojenost - náš cíl!!!

 

 

Velice Vám děkujeme za rozhovor. Věříme tomu, že nové opavské kolbiště bude opravdu velkým lákadlem nejen pro jezdce, ale i pro diváky

zdroj: www.ceskyskokovypohar.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE