reklama 11D

Vedení FEI jednalo v Tokiu o změnách pravidel

V Tokiu se 22. listopadu uskuteční Generální zasedání FEI, což je jednání zástupců všech členských federací. Celosvětové schůzi předchází vždy jednání také všech komisí FEI a Byra. To 19. listopadu diskutovalo a schvalovalo některé změny pravidel.
21.11.2016 09:50  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Prezident FEI Ingmar de Vos a Generální sekretář Sabrina Ibánez. Foto: FEI / Richard Juiliart

Dokumenty, které schválilo Byro v Tokiu, budou v konečném znění teprve zveřejněny. Byro schválilo změny pravidel mimo jiné pro série Poháru národů v parkurovém skákání. Skoková komise FEI předložila například změnu počítání bodování PN. V parkurové disciplíně byla také schválena pravidla pro Pohár národů v kategoriích pony, dětí, juniorů a mladých jezdců, nebo Baltica Future Stars Tour. Detaily však ještě nejsou oficiálně dostupné
 
V drezuře se jednalo také o Pohár národů a Světový pohár. Dále se probíralo téma bezpečnosti ve všestrannosti, komise pro bezpečnost Eventing Risk Management Steering Group do února 2017 předložit všestrannostní komisi FEI svá doporučení, a v únoru by se také měl konat summit za přítomnosti zástupců federací, stavitelů a technických delegátů.
 
Témat, která se probírala, a z nichž vzešly změny pro rok 2017 i další, bylo více. Jednalo se také o všech ostatních disciplínách FEI, veterinárních záležitostech i antidopingovém programu. 
 
 
Zdroj: www.fei.org
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE