reklama 11D

Byro FEI přidělovalo pořadatelům významné závody

V sobotu 19. listopadu se před Generálním zasedáním FEI konalo v Tokiu jednání Byra, které přidělovalo organizátorům pořádání významných závodů, jako jsou šampionáty a finále Světového poháru až do roku 2021. Podrobnosti se dočtete níže.
19.11.2016 16:43  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: FEI

Generální zasedání FEI 2016 se setká 22. listopadu v Tokiu. Před jeho konáním pravidelně jedná také Byro o důležitých tématech. Mimo jiné rozhoduje, kde a kdy se budou konat nejvýznamnější akce, jako jsou šampionáty a finále Světového poháru
 
Byro přidělilo závody až do roku 2021. Mezi místa, kde se uskuteční finále Světového poháru v parkurovém skákání, patří Las Vegas pro rok 2020 nebo Göteborg o rok později. Oba organizátoři mají s pořádáním finále SP bohaté zkušenosti.
 
Další z významných závodů byly přiděleny do Rotterdamu. V roce 2019 se tam bude konat mistrovství Evropy v parkurovém skákání, drezuře a paradrezuře
 
Jednalo se také o některých nedořešených šampionátech na příští sezónu. Kompletní přehled závodů, o nichž se rozhodovalo, najdete v tiskové zprávě ZDE.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE