reklama 11C

Ve Sprehe se tradičně prezentovali plemenní hřebci

První sobotu v únoru se mnoho českých chovatelů díky výpravě pořádané Karlem Lacinou mohlo podívat na přehlídku hřebců německého hřebčína Sprehe. V katalogu této velké chovatelské stanice je možné najít na padesát kvalitních teplokrevných hřebců...
04.02.2014 11:07  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
…a třicet mohli chovatelé vidět na živo ve Vechtě při přehlídce hřebců.
 
Jeden z prémiových hřebců je díky suverenitě skoku hřebec Burberry. Foto Anna Reinbergerová
 
 
Díky výborné spolupráci svazu českého teplokrevníka s hřebčínem Sprehe mají čeští chovatelé možnost využít slevy 35 % na následující hřebce: Canoso, Stalypso , Lyjanero, Cola Zero, Swarovski, Fürst Wilhelm, Quidamo, Diamond Hit, Lord Weingard a Chico's Boy. Z toho poslední tři zmínění patří do akceleračního programu.  Chovatelský servis včetně poradenství a pomocí s výběrem nejvhodnějšího hřebce zajišťuje pro Českou republiku Karel Lacina na telefonním čísle 728436100.
 
Kromě hřebců zvýhodněných pro české chovatele lze si za rozumných podmínek objednat i dávky všech ostatních hřebců z nabídky firmy Sprehe. Ze skokových hřebců patří k nejzajímavějším Stakkato Gold (Stakkato x Werther) a při přehlídce zaujal svou technikou jeho čtyřletý syn Self Control (Stakkato Gold x Quattro B). Krásný bělouš Calico (Cassini I x Lorenz) zase předvedl neuvěřitelnou elasticitu spojenou s perfektní technikou skoku a barevný ryzák Burberry (Balou de Rouet x Quando - Quando) je považován za velmi kvalitního hřebce díky suverenitě skoku. To je možné vidět i na jeho zdařilém potomkovi Cola Zero (Cola x Quidan's Rubin). Nezklamal ani v Čechách již využívaný Lyjanero (Landos x Casall).
 
Vzhledem k tomu, že Kristina Sprehe byla s hřebcem Desperados (De Niro x Wolkenstein II) součástí stříbrného olympijského týmu v Londýně, stanice hřebců Sprehe nabízí i množství drezurních hřebců. Jedničkou je samozřejmě již zmíněný Desperados, často užívaný je i jeho syn Destano (Desperados x Brentano II). K dalším drezurním hvězdám patří vraník Swarovski (Sandro Hit x Don Gregory), který při předvedení hřebců na sebe upoutal pozornost. Kristina Sprehe také představila svojí novou akvizici Donnerball (Donnerhall x Alabaster) a mezi stálice hřebčína patří Diamond Hit (Don Schufro x Ramino) nebo Christ (Competent x Picard). 
 
Chico's Boy (Carpaccio x Silbersee) patří k nemnohým hřebcům, kteří na své potomky předávají vlohy jak pro drezuru tak skoky, a představen byl také jeho syn Cevin Costner (Chico's Boy x Calvin). Nově je hřebčínu Sprehe také z České republiky dovezený Scyris. 
 
Kompletní nabídku hřebců naleznete ZDE
 

PR článek

Firma Tolman Services s.r.o. ve spolupráci s Gestuet Sprehe si Vám dovoluje nabídnout speciální slevu na reprodukční servis - Inseminace jednoho reprodukčního cyklu a odebrání vzorku k BA vyšetření dělohy zdarma ke koupi balíčku služeb:
 
Inseminace klisny chlazeným spermatem ze zahraničí “ - SPREHE za 4900 CZK
Inseminace klisny mraženým spermatem ze zahraničí “ - SPREHE za 7300 CZK
 
V ceně služby je vyřízení smluvních vztahů s dodavatelem spermatu, sonografická diagnostika pohlavního aparátu klisny v průběhu připouštění, inseminace případně až 3 říjových cyklů, diagnostika březosti, stimulace klisny během říje (prubování) a odběr vzorku k bakteriologickému vyšetření.
 
Služba nezahrnuje ustájení klisny, dopravu spermatu, optimalizaci říjových cyklů a úhradu za rozbor zdarma odebraného vzorku akreditovaným pracovištěm.
 
Akce platí pro službu zakoupenou do 28.2.2014. Jedná se o cenu bez DPH 21%. Při využití nabídky ušetříte až 33%. Více informací naleznete na www.tolmanservices.eu



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE