reklama 11B

Vášáryová zakončila Lipici šestým místem v IM Kür

Po dvou vítězstvích s mladým koněm Silky Moves, kterých dosáhla Hana Vášáryová v úvodních dvou dnech na CDI ve slovinské Lipici, pokračovala česká jezdkyně zdařile i o víkendu 28. – 29. května, kdy závody pokračovaly úlohami v rámci CDI3*.
30.05.2016 11:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Hana Vášáryová a Rock For Hit. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Soutěže pro mladé koně se v Lipici při CDI uzavřely v pátek 27. května, Hana Vášáryová se Silky Moves svou kategorii dvakrát ovládla. Závody pokračovaly až do neděle, kdy byly na programu úlohy v rámci CDI3*, do kterých měla česká reprezentantka dva svěřence.

V sobotu 28. května startovala Hana Vášáryová v Intermediate-I s oběma zkušenějšími koňmi. Lepšího výsledku dosáhla s valachem Rock For Hit, její výkon stačil na 9. místo a získala za něj 65,895 %. S klisnou La Fleurette dostala známku 65,368 % a dojela jedenáctá.

O den později startovalajen na Rock For Hit ve volné úloze IM-I, a vybojovala velmi pěkné 6. místo s hodnocením 67,025 %. Vítězkou této úlohy se stala Italka Claudia Montanari na Titus Fan de Marren.

Vrcholem mítinku byly dvě úlohy Grand Prix. Grand Prix Special byla vypsána v túře CDI3* a vyhrála Ulla Salzgeber na Sir Simon 12 se známkou 70.083 %. Vítězkou Grand Prix Freestyle započítávané do Světového poháru se stala Marcela Krinke Susmelj s koněm Smeyers Sopran. Její výkon hodnotili rozhodčí známkou 72,500 %.


Výsledky z CDI Lipica jsou TADY

 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE