reklama 11C

V pardubickém spřežení boduje po drezuře Jan Exnar

Na pardubickém závodišti se ve dnech 5. – 7. července konají v rámci Zlaté Podkovy závody spřežení. Po prvním dni, kdy se odjela drezura, se pouze třem spřežením podařilo dojet pod 50 trestných bodů. A hned dvakrát to byl Jan Exnar v jednospřeží...
05.07.2013 20:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejlépe si v jednospřeží vede po prvním dni Jan Exnar. Ilustrační foto Josef Malinovský

Nejlepší výkon v nejobsazenější soutěži závodů podal s koněm GSS Farina XXXVIII-57 a se zátěží 43,41 trestného bodu se usadil na průběžné první pozici. Jezdec si drží i druhou příčku, a to s koněm Favory Coppelia XV-42. Třetí výsledek pod 50 trestných bodů se podařil Ing. Tomáši Bartákovi, který se taktéž účastnil soutěže jednospřeží. Výsledku 49,39 trestného bodu dosáhl za jízdu s koněm Generale Ramata L-7. 
 
V této soutěži se představilo hned 20 startujících, v dalších kategoriích byla již účast mnohem menší. Dokonce se na start postavilo pouze jedno čtyřspřeží, a to vedl Zdeněk Jirásek.  V soutěži dvojspřeží bylo možné vidět 4 účastníky, nejlépe zajel Radek Nesvačil. Za jízdu se Sacramoso Siria I-29 a Generale Iscana II-5 obdržel 50,13 trestných bodů a má jen minimální náskok na druhého Václava Coufalíka. Ten za svoji jízdu obdržel jen o 4 body méně, a to po přepočtu na trestné body činí rozdíl 0,68 trestného bodu
 
Čtvrtou kategorií byla soutěž pro pony. Tam byly naopak bodové rozdíly největší. Ve vedení je Mgr. Monika Pospíšilová s pony Sibela a Sára 25. Svoji drezuru zajela za 51,20 trestného bodu. Druhý umístěný Jiří Votoupal zatížil své konto o téměř 10 trestných bodů více. 
 
Druhý den na přihlášené jezdce čeká maraton. Startovní listiny a kompletní výsledky naleznete v ZÁZNAMU, viz odkaz níže. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }