reklama 11B

V Suché u Litomyšle skákali druhý den mladí koně

Ve středu 9. srpna pokračovalo dvoudenní skokové Kritérium mladých koní, které hostil areál v Suché u Litomyšle. Pro mladé skokové naděje bylo připraveno pět soutěží s úrovní ZL až S*. Šestileté klisny, valaši a hřebci startovali totiž dohromady…
09.08.2017 16:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V nejmladší hodnocené kategorii klisen se představilo nejvíce startovní dvojic. Pro vítězství si v patnáctičlenném startovním poli dojela čtyřletá Lovely 37, kterou sedlala Kateřina Kubrická, s hodnocením 24,500. Mezi stejně starými hřebci a valachy se na první příčku postavil Stocantes, kterého v soutěži stupně ZL představil Marek Klus, se ziskem 24,700.

S výsledkem 25,500 se ujala vedení mezi pětiletými klisnami Emma Lee Z, kterou představil Jiří Hruška. Pro své vítězství si se známkou 25,800 v rámci středečního programu KMK dojel také Caprini, kterého mezi pětiletými hřebci a valachy sedlala Lucie Strnadlová.

Poslední věková kategorie klisen, valachů a hřebců byla sloučena. Na parkuru stupně S* mezi šestiletými koňmi zazářil kůň Crosby DK spolu s Jiřím Tmějem, když dojeli do cíle s hodnocením 25,900.

Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže...




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE