reklama 11D

V Ptýrově se bude letos skákat pro dobrou věc

Pořadatel závodů v Ptýrově přišel v letošním roce s novinkou. Jde o charitativní akci s názvem „Skáčeme pro dobrou věc, skáčeme pro Caballinus“. Z určitých vypsaných soutěží půjde část startovného pro účely spolku Caballinus. Více v článku!
10.03.2016 09:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Plakát projektu "Skáčeme pro dobrou věc, skáčeme pro Caballinus"
 
V letošní parkurové sezóně čeká na jezdce startující na ptýrovském  kolbišti novinka v podobě projektu "Skáčeme pro dobrou věc, skáčeme pro Caballinus". Jedná se o šest závodů na různých úrovních obtížnosti, které budou probíhat od dubna do října vždy jednou měsíčně v neděli (mimo měsíce srpna). Každý jezdec, startující ve vypsaných soutěžích podpoří částkou 50,-Kč ze startovného hiporehabilitační pobyty z.s. Caballinus na Farmě Ptýrov, které proběhnou v letošním roce. Zároveň jezdcům nebudou vypláceny finanční výhry, ale pouze věcné ceny.
 
Klientela spolku Caballinus je zejména z oboru dětské neurologie, především pak tento spolek provádí terapii nejčastěji u dětí s centrálními koordinačními poruchami, dětskou mozkovou obrnou, Downovým syndromem, autismem, kombinovanými vadami a celkovým psychomotorickým opožděním. Spolek Caballinus pomáhá dětem, které nejsou schopny samostatného sedu, lezení či chůze.
 
 
Zdroj: tisková zpráva Farmy Ptýrov



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE