reklama 11B

V Miami je vše připraveno k druhému kolu GC

ikonka

Velikáni parkurového sportu se předvedou na Floridě při druhém kole letošní série Global Champions. Jen pár kroků od Atlantiku přímo na pláži Miami Beach vyrostlo kolbiště o rozměrech 90 x 40 m. Na něj se budou upírat zraky všech fanoušků.
05.04.2018 07:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Hvězdné pole čtyřiašedesáti jezdců se zúčastní dalšího pětihvězdového mítinku GC. Jsou mezi nimi olympijští i evropští medailisté a také vítězové předešlých Velkých cen Miami. Brit Scott Brash doufá, že si doveze formu z Mexika, kde vyhrál letošní zahajovací Grand Prix. Před pár dny mu dopomohla jeho klisna Ursula k triumfu v rozlehlé travnaté aréně v Mexico City. Kolbiště v Miami je naprosto odlišné. Před třemi lety si tam pro první místo Brash dojel s Hello Sanctos. Ursula i další koně jsou ustájení v Collins Parku podél známé Collins Avenue jen pár kroků od pláže.
 
Představí se také čtyřiadvacetiletá dvojčata Nicola a Olivier Philippaerst. Nicolův hřebec Chilli Willi je letos desetiletý, takže v optimálním věku pro soutěž takové úrovně. Dvojice byla v loňském kole třetí. Nechybí také jejich krajan a vítěz Grand Prix Miami 2017 Jerome Guery.
 
Konkurence však bude obrovská. Do USA dorazili Lorenzo de Luca (ITA) a Bertram Allen (IRL), jimž se loni v Miami dařilo. Za domácí barvy nastoupí mimo jiné Beezie Madden, Laura Kraut či Lauren Hough. Další velká jména na startkách jsou Christian Ahlmann (GER), Marcus Ehning (GER), Ben Maher (GBR) nebo Michael Whitaker (GBR).
 
První soutěž GC CSI5* začíná ve čtvrtek 5. dubna ve 13.30
 

Program GC v Miami najdete na webu ZDE

Foto: GCT / Stefano Grasso




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }