reklama 11B

V Humpolci se závodilo o tituly Mistrů opratí 2018

ikonka

Zlatá podkova, seriál s nejdelší historií v České republice, zažil letos již 53. ročník. Během posledního srpnového víkendu se v Humpolci při finále rozhodlo vedle soutěží všestrannosti také o Mistrech opratí ve vozatajské disciplíně…
27.08.2018 10:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V královské kategorii čtyřspřeží se na startu finále sešla silná konkurence. Od začátku soutěže se ujal vedení Jaroslav Juráň junior, jenže chyby v parkuru ho nakonec stály vítězství. Spokojit se musel s konečnou druhou příčkou. Do čela se nejlepším výkonem mezi kužely posunul Jiří Nesvačil senior, který tak obhájil loňské prvenství. Třetí místo bral Zdeněk Jirásek.
 
Mezi dvojspřežími nenašel přemožitele Václav Coufalík, a to stylem start-cíl, když vyhrál každou ze tří dílčích disciplín. Druhé místo obsadil Jaroslav Kohout senior a třetí dojel Petr Novák.
 
V singlech si nejlépe počínala Markéta Sedlinská, která se blýskla hlavně v maratonu. Za ní dokončil Karel Nývlt a třetí příčku získala Kateřina Neumannová. V pony párech startoval jediný soutěžící, Milan Kadlec, který dokončil kompletní soutěž.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE