reklama 11A

Zlatou podkovu ve spřežení vede po maratonu Juráň

ikonka

V Humpolci se během sobotního dne 25. srpna se závodilo v rámci finále Zlaté podkovy také ve spřežení. Na jezdce čekal maraton. V nejnáročnější kategorii čtyřspřeží se na čele nic neměnilo a ve vedení je stále Jaroslav Juráň mladší…
26.08.2018 08:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V kategorii čtyřspřeží bojuje o co nejlepší výkony celkem šest vozatajů. Nejlepší výkon podal v sobotu Jaroslav Juráň mladší, který zároveň i vede tuto kategorii. Po dvou dnech má na svém kontě 140,32 trestných bodů. O necelé 4 body více pak má Jiří Nesvačil senior. S větším odstupem si pak třetí pozici prozatím drží Zdeněk Jirásek. Ten však zatížil své konto více jak 160 trestnými body.

Změna na prvním místě nenastala po sobotním maratonu ani ve dvojspřeží. Z prvního místa se průběžně těší Václav Coufalík. Ten má se svým dvouspřežím slušný náskok na své soupeře, když si připsal 126,53 trestných bodů.

V jednospřeží se naopak dobrým výkonem v maratonu posunula do čela Markéta Sedlinská, která po drezuře figurovala na druhé pozici. Nyní má 126,74 trestných bodů a na Karla Nývlta si drží zhruba čtyřbodový náskok.

 

V neděli se rozhodne o vítězi v parkurové zkoušce. Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE