reklama 11B

V Herningu začíná Světový pohár v drezuře

ikonka

Ve čtvrtek 18. října začínají v Herningu v Dánsku mezinárodní drezurní závody CDI, při kterých se pojede také první kolo Světového poháru 2018/2019 započítávaného do bodování Západoevropské ligy. Na start se postaví patnáct jezdců.
17.10.2018 11:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Herning je první zastávkou v půlroční sérii CDI-W započítávané do bodování drezurního Světového poháru v rámci západní Evropy. Celkem se odehraje devět kvalifikačních kol, finále se pojede v dubnu v Göteborgu.
 
Napoprvé se představí zejména skandinávská sestava. Z domácích jezdců nastoupí Carina Cassøe Krüth, Victoria E. Vallentin, Agnete Kirk Thinggaard, Daniel Bachmann Andersen, Betina Jæger a Anna Kasprzak. Švédové vyslali Rose Mathisen a Tinne Vilhelmson Silfvén. Doplní je nizozemské reprezentantky Thamar Zweistra a Saskia Maertens a také Richard Davidson s Velké Británie. 
 
Německo budou zastupovat Benjamin Werndl a Helen Langehanenberg. Dorazí také Australanka Kristy Oatley a Tanya Seymour z Jihoafrické republiky.
První úlohou CDI-W je Grand Prix, která je na programu v sobotu 20. října. O den později se pojede Grand Prix Freestyle.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE