reklama 11A

V DJ Junior Cupu vede Alžběta Vojtková

Součástí brněnských závodů Skokového poháru České pojišťovny, které se uskutečnily během uplynulého víkendu, pokračoval druhým kolem také rámcový seriál Dance and Jump Czech Junior Cup pro jezdce do 21 let...
12.05.2011 15:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Zařazeny do něj byly všechny sobotní soutěže a jedna nedělní. Dohromady v nich bodovalo 10 juniorských jezdců, z nichž se nejvíce dařilo Alžbětě Vojtkové.
 
Ta ke svým 40 bodům z Martinic přidala dalších 38 a snadno se tak dostala před trojici Jan Zwinger, Barbora Tomanová a Nathalie Crnková, která byla ve vedení po úvodním kole. Ani jeden z těchto jezdců totiž na Brněnských závodech nestartoval. Na druhou příčku se ještě před uvedené tři jezdce probojovala Petra Skřivanová. Ta si z Brna odvezla 30 bodů a v součtu jich 61.  
 
V Brně se dařilo také sourozencům Vachutkovým, kteří se např. podělili o první dvě příčky v sobotní i v nedělní soutěži stupně L**, tedy na výšce 120 centimetrů.  Ladislav Vachutka byl navíc velmi úspěšný v sobotním stupni S** (130 cm), kde byl celkově čtvrtý
 
Po dvou kvalifikacích již bodovalo v Dance and Jump Czech Junior Cupu 30 jezdců a po příštím kole se jejich počet jistě rozšíří. Během třídenních závodů v OstravěStaré Bělé se totiž uskuteční hned šest soutěží započítávaných do tohoto seriálu. Podrobnosti získáte na www.ceskyskokovypohar.cz.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE