reklama 11B

Úvodní den červnové Champions Tour pro Šoupala

ikonka

V termínu 23. a 24. června pokračuje v Hradištku u Sadské série Champions Tour 2018 Ford Fiesta Cupem. Sobotní program nabídl celkem osm soutěží. Vrcholem úvodního dne byl parkur stupně ST*, kde se nejvíce dařilo Martinovi Šoupalovi…
23.06.2018 20:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Další mítink ze série Champions Tour 2018 zahájila v sobotu 23. června čtveřice hobby soutěží na překážkách vysokých do 80 cm až ZL. Po té závodní program pokračoval oficiálními soutěžemi, které zakončil parkur stupně ST*.

Celkem třináct dvojic čítala startovní listina této soutěže s výškou překážek 135 cm. Výsledkem bez zatížení trestných bodů se do rozeskakování probojovali čtyři koně. Smolná chyba zabránila ve vítězství Zdeňkovi Žílovi v sedle koně Vanilla 2, který protnul cílovou pásku v jednoznačně nejrychlejším čase.

Stejnému jezdci se podařilo překonat nástrahy rozeskakování bez trestných bodů v sedle svého druhého svěřence Consulenta de Prelet Z, se kterým se ale musel spokojit se stříbrnou příčkou. O poznání rychleji a s nulou totiž dokončil Martin Šoupal, který zde sedlal koně Celine 1, a radoval se tak z vítězství.

Výsledkové i startovní listiny najdete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE