reklama 11C

Sobotní ST v Hradištku pro Josefa Pařenicu

ikonka

Sobotní den 5. května patřil skokovým závodům také v Hradištku u Sadské. Pro jezdce bylo připraveno několik parkurů, a to až do stupně ST*. Po rozeskakování se z vítězství nakonec radoval Josef Pařenica v sedle koně Evergreen P…
06.05.2018 08:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Celkem sedm jezdců překonalo základní kolo parkuru stupně ST* bezchybně, a tak postoupili do rozeskakování. V něm se však pouze jedinému jezdci podařilo opět dokončit bez chyb na překážkách. Jednalo se o Josefa Pařenicu s koněm Evergreen P, který se tak zaslouženě radoval z vítězství. Rozeskakování dokončil v čase 40,57 vteřiny.

Na lepší čas než měl vítěz nakonec dosáhla pouze jedna jezdkyně, a to Denisa Vegrichtová. S klisnou Violett totiž absolvovala trasu rozeskakování v čase 38,49 vteřiny a jako jediná se dostala pod hranici 40 vteřin. Jedna chyba na kontě ji však nakonec zařadila na druhou příčku ve výsledkové listině.

Třetí nejlepší výsledek se podařil Darině Hochmannové s koněm Chiquita-LS, která taktéž jednou chybovala.

V předešlé soutěži S*, která byla hodnocena na čas, se nejvíce dařilo Františku Stružinskému. Společně s koněm Bel Canto Hradiště porazili druhou Denisu Vegrichtovou s Titanem 7 o zhruba půl vteřiny.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE