reklama 11D

Úspěšné sportoviště ČJF v Olympijském parku

Stánek České jezdecké federace, ve kterém se prezentovaly olympijské jezdecké disciplíny, byl žádanou atrakcí. Soutěží se během desetidenního programu zúčastnilo přes 600 dětí. Další návštěvníci si vyzkoušeli jezdecké disciplíny mimo soutěž…
02.09.2016 20:01  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká jezdecká federacese v Olympijském parku Rio - Lipno 2016 prezentovala v termínu od 6. do 16. srpna a pro děti byly připraveny soutěže v parkuru a všestrannosti. Dále byly na programu jezdecké ukázky na ponících, ukázky péče o koně a skoků ve volnosti v podání mini koní. Na sportovišti také bylo možné potkat Jaroslava Hatlu a Aleše Opatrného, kteří se poté zúčastnili oficiální autogramiády v hlavním stanu Olympijského parku. Dětských soutěží ve skákání se během deseti dní zúčastnilo více než 600 dětí, vyhrávaly se nejen sladké ceny, medaile a kokardy, ale také jezdecké lekce na ponym.

Další stovky dětí si parkur vyzkoušely během dne mimo soutěž. Součástí soutěže všestrannosti byl také vědomostní kvíz a odpovědní formuláře byly slosovatelné. Výherci klíčenky s logem ČJF se stali Honzík Š. z Prahy, David N. z Olšan u Prostějova a Barbora C. ze Slaného. Flash disky s logem ČJF zasíláme Klárce B. z Českého Těšína a Sofii Ř. z Prahy.

Děkujeme všem návštěvníkům stánku za perfektní atmosféru a také sponzorům - společnostem John Deere, Equiservis a Sabe za jejich podporu. Dále bychom chtěli poděkovat skokovému centru mini koní PRZECHWOZD, které si pro diváky připravilo ukázky péče o koně i skoků na ruce.

Zdroj: Tisková zpráva ČJF




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE