reklama 11A

Třináct dní nabitých sportem při WEG 2018 v Tryonu

ikonka

Časový harmonogram jednotlivých disciplín při Světových jezdeckých hrách WEG 2018 je známý. Hry se po změně organizátora budou konat v americkém Tryonu a jejich slavnostní zahájení je naplánováno na 11. září 2018.
20.12.2017 08:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
WEG jsou akcí, která se koná jednou za čtyři roky a pro mnohé jezdce mají stejný význam jako olympiáda. Navíc oproti OH při světových hrách přijdou ke slovu všechny disciplíny zastřešené Mezinárodní jezdeckou federací FEI.
 
FEI přidělila pořadatelství na generálním zasedání v roce 2014 do Kanady, pořadatel však z finančních důvodů od smlouvy odstoupil a tak bylo rozhodnuto ve prospěch Tryonu (USA).
 
Jezdce, koně i fanoušky čeká celkem třináctidenní mítink. Přičemž zahajovacím dnem je 11. září, kdy se odehraje slavnostní ceremoniál. Hned další den se rozjedou drezurní a reiningové soutěže, pojede se také vytrvalost. Po čtyři dny od 13. do 16. září se bude závodit ve všestrannosti, voltiž poběží od 18. do 22. září, stejně jako paradrezura. 
 
Celé hry pak uzavřou skoky a spřežení, jejichž medailové ceremoniály vychází na úplně poslední den her, kterým je neděle 23. září.
 

KOMPLETNÍ HARMONOGRAM JE ZDE

 




Štítky: WEGTryon
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE