reklama 11B

Povánoční Světové poháry v Mechelenu

Ve dnech 26. – 30. prosince 2012 se konají v belgickém Mechelenu mezinárodní jezdecké závody. Největší pozornost budou poutat Světové poháry v disciplínách spřežení a skoky nebo World Dressage Masters. Zúčastní se i Češka...
25.12.2012 12:00  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

Vítěz z roku 2011 Wathelet Gregory (BEL) na koni Copin vd Broy. Foto Dirk Caremans/FEI

Do Belgie se Českou republiku chystá reprezentovat Ivana Hronová. Ta se představí v kategorii CSIU25. Vedle této úrovně a Světových pohárů se uskuteční dalších 25 rozdílných národních a regionálních soutěží. V letošním roce se jedná již o 31. ročník

 
Do haly Nekkerhal se sjede skutečně drezurní špička. Chybět nebude světová jednička Adelinde Cornelissen z Holandska se svým koněm Jerich Parzival. Mechelenských závodů se zúčastní i loňský vítěz Edward Gal (Sister de Jeu). 
 
Světovou jedničku uvidíme také mezi parkurovými jezdci – Steve Guerdata ze Švýcarska. Světový pohár v parkurovém skákání je obvykle velmi napínavýLetos bude navíc v Mechelenu poprvé tak vysoký počet nejlépe umístěných závodníků v žebříčku – 10 jich figuruje do 30. pozice)
 
Podesáté se v tamější hale uskuteční také závody spřežení. I v této disciplíně jsou přihlášeni nejlepší jezdci, v  čele se světovým šampionem Excellem Boydem.
 
Program najdete ZDE, výsledky TADY.



reklama 13C

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE