reklama 11C

Memoriál Jana Papouška 2018 nabídne vícero novinek

ikonka

Letošní jezdecká sezona v areálu Equitana Martinice je v plném proudu. Po pohárovém úvodu a pony mítinku se chystá další jezdecký bonbónek českých kolbišť – Memoriál Jana Papouška. Jeho vítěz se může těšit na velmi atraktivní cenu…
25.05.2018 12:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Tradiční mítink, který přináší jezdcům skvělý jezdecký zážitek a divákům neopakovatelnou sportovní podívanou umocněnou stále živou vzpomínkou na „koňáka“ tělem i duší, Jana Papouška.
 
Letošní ročník memoriálu se hned z několika důvodu bude, v dobrém slova smyslu, lišit od těch předchozích. 
 
Poprvé v martinické historii je pro vítěze hlavní soutěže připravena kromě finanční i velmi zajímavá věcná cena. Vítěz přímo z kolbiště odjede ve voze značky Mercedes Benz, který bude mít k dispozici na celý rok.
 
Poprvé se v roli stavitele, na českém území, představí belgičan Marc Debaere, který si do Martinic přiveze své zkušenosti ze světových kolbišť.
 
Poprvé se v rámci nedělního programu pojede speciální soutěž k 25. výročí založení společnosti Equiservis. Vybraní jezdci se představí v neoficiální soutěži, kde podmínkou účasti je použití jezdeckého vybavení staršího 25 let, tedy z období vzniku společnosti Equiservis. Jezdecké tváře na startovní listině budou základem netradiční podívané, která by měla navodit velmi příjemnou atmosféru v aréně před startem dramatu s názvem Memoriál Jana Papouška.
 
Termín akce je od 28. června do 1. července 2018. Další informace najdete na stránkách pořadatele s adresou www.csi-martinice.cz
 
Zdroj: Tisková informace
Ilustrační foto: Lukáš Klingora (Jezdci.cz)



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE