reklama 11B

Terénní závod minikoní s vodičem letos podruhé

V obci Přehvozdí u Českého Brodu pořádá v neděli PRZECHWOZD skokové centrum minikoní 2. ročník terénního závodu minikoní s vodičem. Na účastníky Velké ceny Przechwozd, jak se závod jmenuje, čeká na trase mnoho přírodních i umělých překážek.
28.06.2016 09:39  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

V neděli 3. července od 10 hodin uspořádá PRZECHWOZD skokové centrum minikoní při svém areálu v obci Přehvozdí u Českého Brodu 2. ročník terénního závodu minikoní s vodičem. Po loňském úspěšném začátku a mnoha kladných ohlasech se na letošní ročník terénního závodu přihlásilo již o mnoho více závodníku se svými koňmi a to jak v různých věkových kategoriích vodičů, tak různých plemen minikoní. Opět poběží minikoně se svými vodiči trasu krásným okolím říčky Šembery a i letos čeká na závodníky mnoho záludností v podobě širokých potoků, prudkých svahů a množství přírodních i vytvořených překážek.
 
Délka trasy se prodloužilana 3,5km a převýšení činí již 60m.. Zprávy z jednotlivých profilů na Facebooku naznačují, že přihlášené dvojice pilně na terén trénují a na náročné trati se v neděli prověří souhra a soulad startujících dvojic.
 
Pořadatel PRZECHWOZD skokové centrum minikoní a jeho mediální partner COUNTRY RADIO připravili pro diváky na dopoledne zajímavý program a tím je Country puťák. V prostorách startu a cíle v areálu bude postaveno již od 9 hodin Countrytýpko, kde bude moderátor Country radia Miloš Keller grilovat klobásky a točit limo a pivo a to vše zdarma, jak pro startující, tak pro všechny příchozí diváky, kteří jsou tímto srdečně zváni.
 
U stáje PRZECHWOZD jsme zvyklí většinou na dvoudenní akce a nejinak tomu bude i o víkendu, kdy v sobotu 2. července 2016 od 14 hodin předchází nedělní akci 2. závod PRZECHWOZD TOUR 2016 - skokový závod minikoní s vodičem a to jako Cena České pojišťovny.
 
Závod se koná opět za podpory hejtmana Středočeského kraje Ing. Miloše Petery.
 
 
 Zdroj: Przechwozd skokové centrum minikoní



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE