reklama 11A

Terénní jízdou pokračovaly závody CCI v Brně

Druhý závodní den se jezdci v rámci mezinárodních závodů CCI* v Brně na Panské líše vydali na trať krosu. V nejtěžší soutěži CCI* se bezchybnou jízdou dostala na první místo česká zástupkyně Lucie Příhodová a Exotika, která byla po drezuře druhá...
07.07.2013 00:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Druhý den byl na programu závodů kros. Ilustrační foto Kateřina Návojová

O příčku si také polepšila maďarská dvojice Zsuzsa Varga a Farfello Z. Ti obdrželi jen minimální zatížení 0,40 trestného bodu za překročený čas a jsou tak momentálně druzí. Třetí je Antonín Vrtek a Davos 1, kteří zajeli kros bez chyby na překážce a v čase. Na čtvrtou příčku se propadla po prvním dni vedoucí Veronika Plucarová a Seržant 1. Ani ti na trase nechybovali, překročili však výrazněji čas a byli penalizování 11,20 trestnými body. 
 
Povedenou jízdou bez trestných bodů si Robert Pokorný s koněm Rodeo Au Heup udržel průběžné vedení ve Zlaté podkově. Bez jediného zaváhání dojel i druhý Lubomír Vrtek a Dallas 1. Tato dvojice je zatím nejlepší v rámci CNC* Visegrad Cup. 
 
V Bronzové podkově si první dvě jezdkyně vyměnily místo poté, co Eliška Orctová obdržela 4,40 trestných bodů za překročený čas. Do vedení se tak dostala Eliška Pavlová a Johanka 2, které své konto nijak nezatížily. 
 
Naděje o medaili v rámci OM ztratila Marcela Šedá, které se nepodařila terénní jízda a se ziskem 128 trestných bodů se dostala na pátou pozici, avšak s velkou ztrátou. Na zlato má tak nyní nejblíže Eliška Opravilová a Lasing, která si může dovolit i jednou chybovat. 
 

Kompletní výsledky všech soutěží naleznete v záznamech, viz odkaz níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE