reklama 11B

Tanya Levorchick ovládla Memoriál Papouška 2016

V neděli 3. července vyvrcholil v Martinicích hlavní soutěží další ročník Memoriálu Jana Papouška. V dvoukolové soutěži hrál velkou roli i čas a do rozeskakování se dostali jen dvě dvojice. Lepší výkon podala Tanya Levorchick startující za USA…
03.07.2016 17:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 V rámci Memoriálu Jana Papouška bojovali jezdci na parkuru T* v obou kolech. Do druhého kola postoupila patnáctka nejlepších, pouze tři účastníci si však do druhého kola nenesli žádné bodové zatíženíVe dvou případech to byla Tanya Levorchick, a to se svými koňmi Zanzibar a Coco d´Eclipse.

Osmička jezdců si mělaprvního kola trestné body pouze za překročený čas, a ten dělal problémy i v kole druhém. V něm se čtyřem jezdcům podařilo dokončit bezchybně – a napodruhé Tanyě Levorchickkoněm Coco d´Eclipse a také Jiřímu PapouškoviDukatem VTH. Tito jezdci se tak o vítězství utkalirozeskakování.

něm se lépe představila právě Tanya Levorchick, když dokončiladobrém čase a hlavně bez chyb. Jiří PapoušekDukatem VTH nedokázal udržet i napotřetí čisté konto a dvě chyby ho zařadily na druhou pozici. Elitní trio uzavřel Jan Chýle a Cool Paradise, kteří měli na kontě pouze jeden bodprvního kola. Pro čtvrtou příčku si dojela Barbora VojtkováQuilagem před pátým Danielem Uleščenkem s Moon Ray. Oba měli na kontě dva trestné body.

Kompletní výsledky naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE