reklama 11D

Během soboty v Martinicích úspěšný Arient

Ladislav Arinet v sedle koně Apollo 6 slavil úspěch, když se mu v sobotu 2. července podařilo zvítězit v nejtěžší soutěži tohoto závodního dne. V Martincích pokračoval skokový program v rámci Memoriálu Jana Papouška, a to do stupně ST**…
02.07.2016 22:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Skoková soutěž 140 centimetrů vysoká, která uzavřela sobotní závodní program, se jelarozeskakováním. Do něj postoupilo nakonec pouze pět dvojic. Ladislav Arientkoněm Apollo 6 dokončil nejen ve velmi dobrém čase, jako jediný se i napodruhé dostal do cíle bez trestných bodů na kontě. Zaslouženě tak slavil vítězství.

Druhou příčku získal Jan Chýle a Cool Paradise. Ti však přes jednu skokovou chybu stejně dosáhli na horší čas než vítěz Ladislav Arient. Třetí dokončila se sedmi body na kontě Alžběta Vojtková a Pinky Pay.

Jediný, kdo překonal čas vítěze, byl Ondřej Zvára. Ten všakkoněm Chaccolan nasbíral celkem 8 trestných bodů, a tak se musel spokojit se čtvrtou příčkou. Pátým účastníkem rozeskakování byl Václav Studnička a Elis 4.

 

Závody pokračují také nedělním dnemKompletní výsledky naleznete v záznamuzávodů, viz odkaz níženebo na stránkách pořadatele ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE