reklama 11A

Tachovské derby pro Švýcara Othmara Staehli

V Tachově se v sobotu 30. září uskutečnily skokové závody, jejichž vrcholem byl další ročník Oldřichovského derby, které se jezdí jako memoriál Miloslava Mentlíka. Soutěž se stupnicí C nakonec ovládl švýcarský host Othmar Staehli s koněm Shes A…
01.10.2017 11:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V této hlavní soutěži závodů nastoupilo na start hned třináct dvojic. Dvěma jezdcům se podařilo dokončit soutěž bezchybně, z výhry se však nakonec radoval někdo jiný. Trestné body se totiž přepočítávaly na vteřiny a jako jediný se pod 100 vteřin dostal Švýcar Othmar Staehli. Ten s koněm Shes A jednou chyboval, čas 98,40 mu však zajistil první příčku. Ještě lepšího času před započtením chyb dosáhl Ondřej Potluka a Land Master. O první příčku je však připravily dvě chyby. V součtu měla tato dvojice o necelé dvě vteřiny horší čas.

Elitní trio pak uzavřela bezchybná jezdkyně Vladislava Fenclová a Belle-E. Mezi druhým a třetím místem přitom byl rozdíl pouhých pět setin vteřiny.

Vítězný jezdec Švýcar Othmar Staehli získal v této soutěži jako výhru čtyřletého KWPN valacha po I´m Special de Muze z mamtky po Sir Corlando ze stájí Milana Pěchoučka.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE