reklama 11C

Žebříček všestrannosti neohroženě vede Jung

Přestože v rámci disciplíny všestrannosti došlo k největším změnám v rámci elitní desítky, s velkým náskokem si vedení drží Michael Jung. Tento Němec má na kontě po započtení výsledků k 31. Říjnu rovnou 643 bodů. Druhý je nově Christopher Burton…
06.11.2015 11:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Elitní trojici opustila Indgrid Klimke i William Fox-Pitt. Nezměněné zůstalo pouze první místo Michaela Junga s 643 body. Druhý je Christopher Burton s 467 body, který si polepšil o dvě pozice. Z osmého místa se na třetí dostal Tim Price a na druhé místo ztrácí pouhé tři body.

Nováčkemnejlepší desítce je po přepočítání bodů na konci října Phillip Dutton. Jezdec reprezentující USA se probojoval na šesté místo a zaznamenal posun o 12 pozic výše. Pořadí nejlepších je od čtvrtého místa William Fox-Pitt, Sir Mark Tod, Phillip Dutton, Ingrid Klimke, Aleksandr Markov, Boyd Martin a Kitty King.

Velký vzestup zaznamenal také francouzský reprezentant Karim Florent Laghouag. Díky páté a sedmé příčcerámci CCI4* v Pau se tento jezdec dostal z 82. pozice na 19. příčku.

Ve všestrannosti je nejlepším českým reprezentantem Jaroslav Hatla, který je na krásné 70. pozici. Na kontě 217 bodů. Druhý je momentálně Miloslav Příhoda, a to 455 místě (55 bodů). S 31 body udělal velký skok kupředu Robert Pokorný.  Z původní 2105. příčce se totiž ocitnul na 721. místě.

Kompletní seznam naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE