reklama 11D

Světový jezdecký veletrh Equitana 2013 v Essenu

Koně z celého světa, mezinárodní jezdecké hvězdy, přehlídky a nepřeberné množství zboží – to vše nabídne od 16. do 24. března veletrh EQUITANA v Essenu. Na největším světovém jezdeckém veletrhu se představí 1000 koní 40 různých plemen...
16.01.2013 09:35  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

...a proběhne 700 hodin atraktivních přehlídek a přednášek, které jsou přístupné pro všechny návštěvníky
 
Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Své zboží nabídne 850 vystavovatelů v 17 výstavních halách, kde najdou vše potřebné jak jednotlivci, tak velcí chovatelé a majitelé stájí. Vše pro jezdce, provoz stájí, přepravu koní, veškeré příslušenství a krmiva, inteligentní trenažéry a dalšíEquitana je superstar v jezdeckých veletrzích.
 
Součástí veletrhu jsou také dechberoucí večerní programy. Nenechte si ujít fascinující světovou HOP TOP SHOW, která představí špičková čísla na nejvyšší jezdecké i choreografické úrovni. Jedinečné budou také přehlídky HŘEBCI a PARELLI live. Na tyto programy doporučujeme včas objednat vstupenky.
 
Nabídka pro české a slovenské návštěvníky:
Naši návštěvníci mohou využít výhodnou nabídkuvstupenky na veletrh se slevou až 5 € nebo All Inclusive balíček, který mimo jiné zahrnuje vstupenky na všechny večerní programy. Kdo si netroufne na vlastní dopravu, může zakoupit zájezd, který pořádá agentura Progres Partners Advertising. Vstupenky a zájezd objednávejte na mailu equitana@ppa.cz, kontakt Olga Pešková, tel. 221 602 324. Vstupenky můžete objednávat až do 8.3.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE