reklama 11A

Český tým na CSIOCh Hagen skončil v prvním kole

Dětské reprezentanty čekalo dopoledne ve čtvrtek 18. června první kolo Poháru národů. Na parkuru 120 centimetrů vysokém se představilo jedenáct týmů, z čehož do druhého kola postupuje nejlepší šestka. Bohužel bez České republiky...
18.06.2015 13:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Čeští reprezentanti na CSIOCh Hagen. Zdroj online přenos

Přestože se předešlý den českým jezdcům dařilo dokončit stejně vysoké základní kolo bezchybně, během čtvrtka si nikdo nepřipsal na konto nulu. Za český tým se představil jako první Daniel Pospěch a Elise S, kteří inkasovali 8 trestných bodů. Velmi zdařilou jízdu předváděla Tereza Markusková a Calivado. Dlouho se zdálo, že právě tato dvojice přinese týmu kýžených nula trestných bodů, bohužel chyba na posledním skoku znamenala čtyřbodovou penalizace.

Třetí jezdkyně na startu Tereza VysoudilováIsarem dokončila sice bez shození překážky, jednu však skočilina druhý pokus. Isar zastavil na distanci kolmý skokoxer, kde většina jezdila na osm cvalových skoků. Poté již parkur dokončili stejně dobře jako první část. Vzhledempřekročenému času obdrželi 6 trestných bodů. Mezitím hodně týmu předvádělo opravdu skvělé a hlavně bezchybné výkony. Poslední startující František Stružinský tak mohl spíše vylepšit české skóre, než mu zajistit postup do druhého kola. Bohužel s Lucky Lifestyle do cíle donesli 8 trestných bodů. Český tým tak dokončil s 18 trestnými body.

prvním kole se skvěle předvedly týmy Irska, Francie, Německa, Itálie, Maďarska i Velké Británie. Všech šest družstev totiž nastupuje do druhého kola bez trestných bodů.

Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE. Závody můžete sledovat online, a to TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE