reklama 11D

Kellnerová a Markusková na Future Champions Hagen

Anna Kellnerová a Tereza Markusková se v německém Hagenu ve dnech 10. – 15. června účastnily závodů Future Champions určené dětem, juniorům a mladým jezdcům a to jak v parkurovém skákání, tak v drezuře. A jak se našim želízkům v ohni dařilo?
19.06.2014 11:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Anna Kellnerová pravidelně dosahuje na zahraničních kolbištích úspěchů. Ilustrační foto Kateřina Návojová
 
Prestižní a obtížné závody s názvem Future Champions se v německém Hagenu jezdí nejen jako národní mistrovství Německa, ale považují se tradičně také za prověrku před nadcházejícím mistrovstvím Evropy. Na start proto přilákaly početné a kvalitně obsazené startovní pole jezdců z řady evropských zemí. Mezi se zařadila také Anna Kellnerová. Vzala s sebou tentokrát bělku Carpe Diem af Pan a hnědáka Bacaru de la Ferme Blanche. Po celou dobu závodů podávali vynikající výkony, z žádného parkuru si neodnesli více než 4 trestné body. Na nejlepší umístění dosáhli společně s Bacarou, když v silné konkurenci obsadili konečné sedmé místo ve čtvrteční soutěži na 140 cm, v nejlepší desítce naše dvojice objevila ještě ve středu, když s čistým kontem obsadila Anna tentokrát s Carpe Diem deváté místo, opět na 140 cm vysokém parkuru.
 
Tereza Markusková startovala s Limetree Aracornem v drezurních soutěžích pony. V pátek dokončila úlohu s 63,974 %, což stačilo na 29. místo. Velmi podobně dopadla i v sobotu. Tentokrát jejich výsledek 63,374 % znamenal 30. řádek výsledkové listiny. V neděli startovala v malém finále a rozhodčí její volnou sestavu na hudbu ohodnotili 63,625 %, což naši dvojici zařadilo na poslední hodnocené 15. místo
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE