reklama 11B

Stovky dárků pro účastníky Jezdeckého galavečera

Ti z vás, kteří se osobně zúčastní Jezdeckého galavečera ČJF pořádaného v Národním domě na Vinohradech v sobotu 24. ledna 2015, se mohou těšit na stovky hodnotných dárků, které se rozdělí slosováním vstupenek. PUBLIKOVÁN SEZNAM CEN!
22.01.2015 22:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

SEZNAM CEN NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM!

Ilustrační foto Kateřina Návojová
 
Tak např. víkendový pobyt pro 2 osoby, masáž pro koně od školeného maséra, šperky s jezdeckou tématikou, dárkovou permanentní kartu na vstupy do fitness a relax centra, poukaz na vyfotografování a vytištění snímku přímo během galavečera, dárkové balíčky s kosmetikou pro lidi a samozřejmě i pro koně. Dále v seznamu cen najdete celou řadu podsedlových deček, doslova desítky pytlů s krmivy a krmnými doplňky pro koně, ale třeba také granule pro psy nebo kočky
 
V neposlední řadě je potřeba zmínit hned několik velmi zajímavých knížek o koních a jezdectví, předplatné hipologického časopisu, různé dárkové předměty a mnoho dalšího! Kompletní seznam cen bude publikován během pátku na internetových stránkách akcewww.jezdeckygalavecer.cz
 
Pro ty, co náhodou nevyhrají žádnou z téměř půldruhé stovky cen, tak se mohou těšit alespoň na stolní Jezdecký kalendář, který dostanou úplně všichni příchozí!
 

Partneři slosování vstupenek:

Allkraft Naturprodukte/Agrobs/Glord

Alltech ČR

Farnam

Fokker - krmiva pro psy

Foto Gregor

Gill polo

Gotthardová Lenka

Hartog

Havens

Höveler.cz

Hidalgo Shop

Horse and Glamour

Hotel Panská lícha (Brno)

Jezdecké šperky Poukar

Letňany Lagoon

Veronika Kratochvílová - masáže koní

Šepra - Lumír Šebesta

 
Pokud ještě nemáte vstupenky na Jezdecký galavečer, máte možnost si je stále rezervovat (od 300 /os.). Bez předchozí rezervace budou na místě k dostání s příplatkem (500 /os.)!
 
Pořadatelé se rozhodli nabídnout těm, co chtějí dorazitna neoficiální část večera (ples a tzv. after party s DJ Ludvíkem Jandourkem), akční nabídku 2+2 vstupenky ZDARMA, což znamená, že když dorazíte ve čtyřech lidech, zaplatíte pouze 2 vstupenky v celkové hodnotě 1000 a další dvě dostanete ZDARMA!
 
Více informací najdete na www.jezdeckygalavecer.cz



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }