reklama 11A

Stotřicítka při pátečním ČSP Ostrava pro Hentšela

ikonka

V pátek 18. května odstartovala třetí zastávka Českého skokového poháru v Ostravě pěticí soutěží. V závěru dne se uskutečnila soutěž stupně S**, ve které nenašel přemožitele domácí jezdec Marek Hentšel…
18.05.2018 18:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: Zenon Kisza

Startovní listina páteční závěrečné soutěže s výškou překážek 130 cm čítala celkem 18 dvojic, z nichž se pětice bezchybných probojovala do rozeskakování.

Zde se podařilo zopakovat čistý výsledek čtyřem dvojicím, a o elitních příčkách tak rozhodoval čas. Ten měl jednoznačně nejlepší jezdec hájící barvy domácího Jezdeckého klubu Baník Ostrava Marek Hentšel, který si pro vítězství dojel v sedle koně Censor.

Ze stříbrné příčky se radoval Marek Klus v sedle Carebis. Elitní trojlístek doplnila svým výkonem Kateřina Kubrická, která se soutěže zúčastnila v sedle Lentilky 3.

Této soutěži předcházel parkur stupně L*/L** v rámci Czech Junior Cupu, kde se rozeskakovaly dvojice s jednou chybou. S bezchybným výsledkem a nejrychlejším časem v rozeskakování si zde pro vítězství dojela Tereza Vysoudilová a Radox.  

Výsledkové i startovní listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE