reklama 11B

Srpnový Jezdecký zpravodaj 2018 již brzy

ikonka

Čas utíká neuvěřitelně rychle, a tak pro vás po měsíci máme připravený Jezdecký zpravodaj. Ten s číslem 08-09 přinese opět řadu informací z jezdeckých závodů. Proběhlo několik MČR, v Nebanicích se jel Světový pohár a v plném proudu jsou i seriály.
20.08.2018 16:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Hlavní článek nejnovějšího Jezdeckého zpravodaje je věnovaný mistrovství České republiky v parkurovém skákání mladých jezdců, žen a jednotlivců, které hostily během posledního červencového víkendu Zduchovice. 
 
Nezapomněli jsme ani na královické drezurní a paradrezurní mistrovství, o němž se také dočtete na úvodní straně. Vynechat jsme nemohli ani další republikové šampionáty. Dočtete se, jak dopadlo MČR ve skákání dětí a juniorů, kteří jezdci si odvezli z Pardubic tituly ve všestrannosti a kdo jsou novopečení mistři ve spřežení. Připomeneme si i mezinárodní mítink CAI v Nebanicích zapsaný do vozatajského Světového poháru. 
 
Další článek se týká voltižního mistrovství Evropy juniorů, jež se konalo v maďarském Kaposvaru. Pokračuje také seriál Global Champions, který rovněž zmíníme. V rubrice Krátce pak najdete řadu dalších informací, třeba z ČSP nebo výjezdů českých reprezentantů do zahraničí.
 
Ten s číslem 08-09 vyjde již 20. srpna! Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i zmiňované aktuální vydání!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE