reklama 11B

Červnový Jezdecký zpravodaj 2018 již brzy

ikonka

Je tu další vydání Jezdeckého zpravodaje s číslem 06-07. Jako vždy v něm najdete souhrn akcí, které se v uplynulém měsíci konaly na území České republiky i v zahraničí a nechyběli u nich čeští jezdci. Ti nasbírali řadu úspěchů...
18.06.2018 16:39  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V úvodním článku si připomeneme to nejdůležitější z mezinárodních drezurních závodů CDI v Brně. Ty jsou zapsané do seriálu Světového poháru a letos přilákaly rekordní počet účastníků. 
 
Mezinárodní mítink hostil také Frenštát pod Radhoštěm, a to voltižní CVI. Zářili tam čeští voltižéři, kteří obsadili nejednou nejvyšší příčky. Nezapomněli jsme na krátkou rekapitulaci posledních kol domácích seriálů Českého skokového poháru a Zlaté podkovy. Připomněli jsme si i výběrové závody Spring Junior Cup v Poděbradech. 
 
Ze zahraničních kolbišť jsme vybrali závody Global Champions a také CSIO se soutěžemi Pohárů národů. Mnoho zajímavých výsledků českých reprezentantů si můžete připomenout i v rubrice "Krátce".
 
Je to k nevíře, ale to všechno jsme opět zvládli vměstnat do dvou stran Jezdeckého zpravodaje.
 
Ten s číslem 06-07 vyjde již 20. června! Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i zmiňované aktuální vydání!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE