reklama 11D

Špičkově obsazené CSI5* v Knokke s českou účastí

Přehledy startujících pro mezinárodní pětihvězdové závody CSI v belgickém Knokke jsou plné hvězdných jmen. Silné zastoupení mají zejména domácí jezdci. Nechybí také české barvy díky účasti Emmy de Moussac, která se představí s třemi koňmi.
04.07.2017 11:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Emma de Moussac se představí na CSI5 v Knokke. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Ve dnech 6. – 9. července se v Knokke v Belgii konají parkurové závody CSI. Mítink pětihvězdové kategorie přilákal k účasti řadu špičkových jezdců. Silnou sestavu má zejména pořadatelská země. Představí se Niels Bruynseels, Pieter Devos, Jérome Guery, Nicola a Olivier Philippaerts či Gregory Wathelet. 
 
Z TOP10 světového žebříčku nebudou chybět Němci Daniel Deusser a Christian Ahlmann. Doplní je italský jezdec Lorenzo de Luca a Francouz Kevin Staut. S ním také dorazí další medailisté z olympijského týmu z Ria Pénélope Leprevost a Philippe Rozier. 
 
Další velká a legendární jména v soupiskách jsou Ludger Beerbaum (GER), Michael Whitaker nebo John Whitaker (GBR). Pod vlajkou USA budou závodit Lucy Davis, Laura Kraut a Lauren Hough. Švýcarsko zastoupí Romain Duguet, v irských barvách bude skákat Darragh Kenny.
 
Také česká republika bude mít své želízko v ohni. Emma de Moussac je přihlášená s třemi koňmi: Divou, Kanonjou a Dominem VD Valhoeve.
 

Výsledky najdete na této webové stránce

 
 



Štítky: skokyCSIKnokke
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE