reklama 11A

Soutěžte na Radiožurnálu s Jezdeckým festivalem

Od úterý 10. do pátku 13. března budete mít možnost každý den po poledni soutěžit na celoplošné rozhlasové stanici ČRo Radiožurnál s Jezdeckým festivalem 2015 o atraktivní ceny a samozřejmě i o vstupenky na zmiňovanou akci v Lysé nad Labem...
09.03.2015 21:51  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D


Ilustrační foto Josef Malinovský

 

Ve hře je mj. 4x pobyt na jednu noc s polopenzí pro 2 osoby v hotelovém rezortu Panská lícha v Brně (http://www.panskalicha.cz). Výherci navíc obdrží volný vstup pro 2 osoby na všechny výstavní akce v roce 2015 na výstavišti v Lysé nad Labem!

Právě tam se uskuteční zmiňovaný Jezdecký festival, který nabízí celkem 34 soutěží v disciplínách skoky, drezura, spřežení a voltiž spojené s ukázkami dalších tří oficiálních disciplín pod hlavičkou České jezdecké federacevšestrannost, reining a vytrvalost, ale také paradrezura a paravoltiž

Akce je pojata jako oficiální zahájení jezdecké sezony a představení všech odvětví tohoto sportu společně s nejvýznamnějšími akcemi v dané oblasti, jako jsou mezinárodní závody pořádané v České republice a mistrovství České republiky.

Souběžně s Jezdeckým festivalem se uskuteční jubilejní 16. ročník veletrhu jezdeckých potřeb a všeho, co ke koním patří „JARO S KOŇMI“. Dále ve stejných dnech proběhne v areálu VLL již 42. národní výstava zeleně, mechanizace, pěstitelství, květin, ekologie a zpracování výpěstků„ZEMĚDĚLECJARO 2015“. Předpokládaná návštěvnost všech tří akcí je cca 35 – 40 tisíc návštěvníků. Počítáno je také s televizními přenosy, resp. sestřihy na sportovním kanálu České televizeČT Sport.

V hale A1 bude možnost zakoupení jezdeckých potřeb, krmiv, výživy pro koně, upomínkových předmětů s koňskou tématikou, obrazů koní a dalšího, co ke koním patří.  K dispozici Vám budou odborní prodejci jezdeckých potřeb, krmiv a dalšího sortimentu nezbytného pro chov koní. V hale C bude probíhat zmíněný Jezdecký festival, který během pěti dnů výstavy představí téměř všechny jezdecké disciplíny.

Více najdete na www.jezdeckyfestival.cz.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE