reklama 11A

Povrch pro Jezdecký festival 2015 je již položen

Jezdecký festival 2015 na výstavišti v Lysé nad Labem je nezadržitelně blíží. Do jeho zahájení ve středu 18. března zbývá již jen něco přes týden. Kolbiště je však již několik dní téměř přichystáno. Nyní se bude pečlivě kropit a válcovat...
08.03.2015 20:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jezdecký povrch pro festival v Lysé nad Labem je již položen! Foto Josef Malinovský
 
Pod pískovou směsí s geotextiliemi jsou samozřejmě profesionální rohože určené přímo pro jezdecké povrchy. Účastníci soutěží jistě uvítají, že se závodní plocha rozšířila o jeden metr na rozměr 61 x 26 metrů. Organizátoři pečlivě připravují také plochu pro opracoviště, které sice nepatří svými rozměry lehce přesahující 55 x 18 metrů mezi největší, ale i zde by mělo dojít ke zlepšení stavu oproti loňskému prvnímu ročníku. Podstatně více volných ploch by mělo zůstat navíc v prostorech mezi opracovištěm a závodní arénou v hale C, kde byly v roce 2014 stáje. Ty se přemístí blíže k parkovišti.
 
Uzávěrka objednávek ustájení je již v pondělí 9. března. Jezdci, kteří nebudou požadovat pro své koně box v mobilních stájích, se mohou přihlašovat až do dalšího pondělka – 16. března. Podrobnosti o programu najdete na www.jezdeckyfestival.cz. Více se dozvíte také ve video upoutávce natočené druhý březnový víkend.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE