reklama 11D

Soutěž s prvním letošním Jezdeckým magazínem

Stejně jako v loňském roce i letos můžete soutěžit s Jezdeckým magazínem EquiTV o poukázku do obchodu s jezdeckými potřebami Bukefalos. Vítěze prvního týdne nemáme, přestože první díl byl odvysílán 2. února. Příště se tedy hraje o dvě ceny!!!
08.02.2017 11:55  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

První díl Jezdeckého magazínu a s ním také soutěž o poukázku v hodnotě 500,- do jezdeckého obchodu Bukefalos je za námi. Letos se hraje prostřednictvím registrace na webu www.jezdeckymagazin.cz.
 
Pro první týden jsme vyhlásili, že výherní se stane desátá správná odpověď, která dorazí na náš email od registrovaných diváků. A přesto, že se registrovalo několik desítek diváků, desáté odpovědi jsme se do středy 8. února nedočkali
 
Výhru tak nemůžeme předat a přechází do dalšího týdne, v kterém budeme hrát o dvakrát 500,-
 
Všichni registrovaní uživatelé od nás pravidelně každý čtvrtek obdrží prostřednictvím e-mailu jednoduchou soutěžní otázkuOdpověď na se dozvíte také z aktuálního dílu Jezdeckého magazínu.
 

Výhru v následujícím týdnu dostane autor pátého a desátého emailu se správnou odpovědíNeváhejte tedy a hned teď se přihlaste na www.jezdeckymagazin.cz!!! 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE