reklama 11C

Sobotní vítězové při skokovém MČR Pony Zduchovice

O vítězích třech kategorií při skokovém MČR Pony ve Zduchovicích se rozhodlo v sobotu 19. srpna. Zlatou příčku ve své kategorii obsadily Nikola Bártová a Anna Marie Vítková. Dokončená byla také soutěž družstev s poníky do 135 cm KVH…
19.08.2017 20:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Mezi jezdci ve věkovém rozmezí 8 – 10 let na ponících do KVH 125 cm si pro vítězství dojela Nikola Bártová v sedle Prima 2, která dokázala jako jediná překonat tři kola i rozeskakování bez trestných bodů. Stříbrnou příčku obsadila Sofie Fraňková spolu se Siriusem 11, která inkasovala čtyři trestné body v rozeskakování o první místo. Trojlístek na stupních vítězů doplnila Valerie Vysoudilová, která zde sedlala Glen Snow a v rozeskakování o přední příčky ji zabránil jeden trestný bod z prvního kola.

Ve stejném věkovém rozmezí na ponících kategorie A o jednotlivých stupních vítězů rozhodl čas. Všechny tři jezdkyně totiž dojely do cíle třech kol i rozeskakování bez zatížení jediného trestného bodu. Zlatou příčku obsadila Anna Marie Vítková v sedle Millice Anne-Lipans Star. Druhé místo zde patří Kláře Hlaváčkové spolu s poníkem Goldbär. Elitní trio uzavřela Ema Štěpánková v sedle Midnight Star Prynn.

Dokončena byla také soutěž družstev pro pony do 135 cm KVH. Zde si vítězství připsal tým ve složení Karolína Průšová, Eliška Hasnedlová, Laura Najmanová a Johana Laura Šebestová. 

Výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE