reklama 11A

Sobotní program na ČSP v Hořovicích zrušen

Další kolo Českého skokového poháru, respektive sobotní program, narušila nepřízeň počasí. Vytrvalý déšť nakonec vedl pořadatele k tomu, aby v Hořovicích zrušili sobotní soutěže a pozměnili program na neděli 18. září, kdy se uskuteční více parkurů…
17.09.2016 10:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

ranních hodinách se nejprve rozhodlo o zrušení první části závodního programu. Vytrvalý déšť však nakonec vedltomu, že se po dohodě se sborem rozhodčích zrušily i další soutěže, které byly původně plánované právě na sobotu. V návaznosti na to se mění i nedělní rozvrh soutěží.

Jak dále uvádí pořadatel, v neděli ráno mají koně, kteří pojedou Velkou cenu, šanci na půlhodinoý trénink. Od osmi hodin pak proběhne první finálová soutěž, kterou je Amateur Tour. Po bude následovat zhruba od půl desáté Czech Junior Cup.

Po těchto dvou finále dojde na dvě vložené soutěže ze soboty. Nejprve se na parkuru stupně ST* uskuteční soutěž U25 pro jezdce do 25 let, a poté přijde ke slovu týmová soutěž KAP Jumping. Vše by se mělo stihnout tak, aby v 15 hodin odstartovala dle původního plánu Velká cena Hořovic.

Pro aktuální informace můžete sledovat také stránky pořadatele ZDE, informace jsou pravidelně přidávány i na facebookový profil asociace ČSP a areálu JS Opatrný Hořovice.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE