reklama 11D

Sobotní kros v italském Casorate Sempione

ikonka

V italském Casorate Sempione se od pátečního dne 16. března závodí v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti. V soutěži CIC1* máme také českou jezdkyni Elišku Opravilovou. Co ji čeká v sobotním krosu, na to se sami můžete podívat…
17.03.2018 08:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká reprezentantka Eliška Opravilová se do krosu vydá s dvojicí svých koní. Nejprve odstartuje v sedle koně Dunkas A, a to v první čtvrtině startovní listiny. Posléze se pak představí s hřebcem Lasingem, s nímž zajela lépe hodnocenou drezuru. „Mám z něj opravdu velikou radost, choval se vzorně, šel uvolněně. Přitom někdy při prvních závodech v sezoně se těší a není v drezuře až tak příjemný,“ popsala jezdkyně. Z drezury si totiž odnesla pouze 34,9 trestných bodů.

V sobotu tak na účastníky všech soutěží čeká druhá zkouška v rámci soutěží všestrannosti, což je kros.

Připravenou trasu terénní jízdy ztěžuje i deštivé počasí, navíc předpověď na sobotní den není jiná a opět by mělo pršet. „Uvidíme, jak to bude zítra vypadat. Dnes to zatím bylo v pohodě,“ zmínila se Eliška Opravilová. „Máme to zároveň jako přípravu na Strzegom, kde bych s nimi měla absolvovat dvě hvězdy,“ doplnila česká účastnice.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE