reklama 11C

Sobotní jízdy Kluse a Ducháče ve Verdenu

ikonka

Během sobotního dne 4. srpna se dva čeští jezdci Marek Klus a Roman Ducháč představili ve třech skokových zkouškách v rámci mezinárodních skokových závodů CSI ve Verdenu. Nejlepší českou jízdu toho dne předvedl Marek Klus s Quincy…
05.08.2018 09:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Oba čeští reprezentanti nastoupili do soutěže pro mladé koně, která se jela na parkuru 140 centimetrů vysokém jako finále Youngster Tour. Jednalo se o dvoufázové skákání, do druhé fáze však pokračovali všichni, kdo dokončili fázi první.

Bezchybně si s první částí parkuru poradil Marek Klus s valachem Quincy, v druhé fázi však bohužel inkasoval 8 trestných bodů. Tento výkon zařadil českého jezdce na 21. příčku. Druhou českou dvojicí na startu byl Roman Ducháč a Leokadia. Po jedné chybě v první fázi si dvojice připsala další dvě chyby ve fázi druhé.

Oba jezdci nechyběli ani ve vyšších soutěžích. Ve finále střední túry sedlal Roman Ducháč hřebce Dreamer 47 a parkur 145 centimetrů vysoký dokončili s 8 trestnými body. O vítězství se rozeskakovalo deset bezchybných.

Druhý český jezdec Marek Klus startoval s Carisonem v kvalifikaci do nedělní Velké ceny. Jednalo se taktéž o soutěž 145 centimetrů vysokou. Jezdec však nepromluvil do pořadí na předních místech, neboť si připsal 12 trestných bodů.

Této dvojici však můžeme držet v nedělní hlavní soutěži závodů, kterou je právě Velká cena. Z 61 startujících nastoupí Marek Klus s Carisonem z 50. startovní pozice.

 

Startovní a výsledkové listiny můžete najít ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE