reklama 11B

Čechům se ve Verdenu dařilo s mladými koňmi

V neděli 6. srpna se uzavřel program mezinárodních parkurových závodů CSI2* Verden soutěží Grand Prix. Marek Klus s Carisonem v ní jednou chyboval. České barvy nejvíce zazářily v národním šampionátu mladých koní…
06.08.2017 17:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Marek Klus v sedle Carisona. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Čeští jezdci Marek Klus a Roman Duchač se ve Verdenu se svými koňmi objevili ve finále všech tří kategorií národního šampionátu mladých koní.

V první nedělní soutěži, kterou bylo finále národního šampionátu pro čtyřleté, se dařilo Romanovi Duchačovi s klisnou Vivien D. Umístil se na 5. příčce. Marek Klus v sedle hřebce Drovera skončil pouze o jednu pozici za ním.
 
Ve finále pro pětileté koně obsadil Roman Duchač s Grande Cherie PJ 9. místo. V sérii pro šestileté koně dojel Marek Klus s Quincym jedenáctý. 
 
V mezinárodní Grand Prix s překážkami do 145 cm startoval pouze Marek Klus v sedle Carisona. Během své jízdy se dopustil jen jednoho shození, což znamenalo konečné 24. místo. V silné konkurenci s mnoha zvučnými jmény nakonec zazářil domácí jezdec Nisse Lüneburg s valachem Westbridge.
 

Výsledky z Verdenu najdete v tomto odkazu




Štítky: CSIskokyVerden
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE