reklama 11D

Čtvrteční CSI Verden s umístěním v top dvacítce

ikonka

Během čtvrtečního dne 2. srpna se v německém Verdenu při mezinárodních skokových závodech představili celkem dva čeští reprezentanti. Pro nejlepší výkon si dojeli v kvalifikační soutěži pro mladé koně, v níž oba obsadili příčky v elitní dvacítce…
02.08.2018 19:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Marek Klus sedlal v této soutěži Quincyho a po jedné chybě a rychlém času mu jen těsně unikla dekorovaná pozice. Obsadil totiž 14. příčku konečného pořadí. Velice podobný výkon předvedl také Roman Ducháč. Tento český zástupce s klisnou Leokadiou dosáhl na 16. místo.

Český jezdec Roman Ducháč nastoupil i do závěrečné čtvrteční soutěže. V ní se představil s hřebcem Dreamer 47. I s ním inkasoval celkem 4 trestné body za jedno shození. V početně obsazené soutěži tento výsledek nemohl stačit na umístění mezi nejlepšími. Tato skoková zkouška se jela jako první kvalifikace střední túry.

Závody pokračují v pátek, kdy se uskuteční drezurní i skokové soutěže. Tentokrát se bude skákat výše a jezdci se představí v rámci první kvalifikační soutěže do velké túry.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE