reklama 11A

Sobotní dění v Hradištku při finále NDP a KMK

ikonka

V Hradištku u Sadské pokračovaly sobotním dnem 15. září drezurní závody finále Národního poháru mládeže ČJF, Paradrezurní pohár a také finále Kritérií mladých koní. V nejnáročnější úloze JD na stupni S zvítězila Laura Lišková, v KMK známe šampiony…
16.09.2018 07:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Sobotní den přinesl celkem sedm uzavřených soutěží v rámci Národního poháru mládeže ČJF. Nejnáročnější úlohou byla na stupni obtížnosti S úloha JD, kde se nejvíce dařilo Lauře Liškové. S Wormanem dosáhla na 66,363 % a se slušným náskokem zvítězila. Tato soutěž byla otevřena pro juniory a jela se jako druhé kolo Národního poháru právě pro juniory.

V sedle pony v kategorii Master si s přehledem zajistila vítězství v sobotní úloze FEI PU Anna Procházková. S Nice Guy získala 67,361 % a potvrdila tak dobrou formu z letošního mistrovství České republiky.

V sobotu byly na programu také druhá kola chovatelské soutěže Kritéria mladých koní v drezuře. V nejmladším čtyřletém ročníku se šampionem stala Serena 2 (Destano), kterou sedlal Torsten Grosse-Freese. Dvojice podala v prvním i druhém kole nejlepší výsledek. V průměru to znamenalo 73,500 % a dvouprocentní náskok na další umístění. Druhé místo získala Barbora Hernandezová s Jaggerem (Chippendale) před Karolínou Šimáčkovou s Unikou 6 (Norman).

Mezi pětiletými koňmi udržela vedení Linda Pazáková s Donem Desperadem (Destano), když obdržela od rozhodčích 71,800 %. Na vítězku se dotahovala Karolína Šimáčková s Tangem 12, nakonec však zisk 71,500 % stačil na druhou příčku. Elitní trio pak uzavřela Vanda Bělinová s Przedswitem V (Hary).

 

Kompletní startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE