reklama 11A

Sobotní čtvrté místo Zelinkové při CSI Ranshofen

ikonka

Mezinárodní skokové závody CSI v rakouském Ranshofenu měly na programu sobotního dne 26. května skokové soutěže při CSIYH* i CSI2*. Nejlepší české umístění tento den získala Zuzana Zelinková, když obsadila čtvrté místo ve finále pro pětileté…
26.05.2018 18:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Mladí koně ve věku pěti, šesti a sedmi let měli na sobotní den připravenou finálovou soutěž při CSIYH*. Na pětiletý ročník čekal parkur 110 centimetrů vysoký a hodnocen byl na čas. Pěkné čtvrté místo získala po bezchybném výkonu česká jezdkyně Zuzana Zelinková, a to společně s klisnou Indira H.

Mezi šestiletými i sedmiletými jsme bohužel české zastoupení v elitní pětici neměli. V obou skokových zkouškách se však prosadil slovenský reprezentant Bronislav Chudyba. Mezi sedmiletými si na parkuru 130 centimetrů vysokém zajistil s koněm Guayarmina WV druhou pozici. S šestiletým valachem Heartbreaker pak předvedl třetí nejlepší výkon v rámci skokové zkoušky pro šestileté (125 cm).

Během sobotního dne se skákalo pouze do 135 centimetrů, a to v rámci Silver Tour. Z českých jezdců se v tomto parkuru představila pouze Nikola Bieliková, a to v sedle dvou koní. Lepší výkon nakonec podala s klisnou Vepora, s níž si po bezchybné jízdě dojela pro 11. pozici.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }